Campioana județului Satu Mare, prea mică pentru juniorii de la FK Kraszna

Devenită, în premieră, campioana Sălajului la juniori A1 (Under 19), FK Kraszna a susținut în această săptămână meciul din primul tur eliminatoriu al fazei naționale, întâlnind, în deplasare, campioana județului Satu Mare – AFC Căpleni. Echipa pregătită de Florin Morar a avut o evoluție foarte bună, reușind să câștige cu scorul de 5 – 0 și să treacă de primul tur, performanță ce nu a mai fost realizată de nicio echipă sălăjeană din 2018.

Juniorii din Crasna, care evoluează în această ediție pentru clubul Inter Cizer, au avut un avans liniștitor încă de la pauză, conducând cu 3 – 0, prin reușitele David Moldovan, Bakai Peter și Barti Robert. După pauză, Moldovan și Bakai și-au mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor, ambii reușind câte o „dublă”.

16 echipe s-au calificat în turul 2 eliminatoriu, fiind programate opt jocuri. FK Kraszna va evolua împotriva reprezentantei județului Bihor, Crișul Aleșd, meciul fiind programat duminică, 4 iunie, de la ora 17, pe Stadionul Comunal Crasna.

În primul tur eliminatoriu, Crișul Aleșd a trecut de CS Plimob Sighetu Marmației cu scorul de 6 – 5, în urma executării loviturilor de departajare.

Partida de la Crasna va fi oficiată de o brigadă clujeană, avându-l la centru pe Narcis Bodocan, ajutat la cele două linii de Baszo Magyar Tamas și Alin Revnic.

2 Thoughts to “Campioana județului Satu Mare, prea mică pentru juniorii de la FK Kraszna”

  1. […] Devenită, în premieră, campioana Sălajului la juniori A1 (Under 19), FK Kraszna a susținut în această săptămână meciul din primul tur eliminatoriu al fazei naționale, întâlnind, în deplasare, campioana județului Satu Mare – AFC Căpleni. Echipa pregătită de Florin Morar a avut o evoluție foarte bună, reușind să câștige cu scorul de 5 – 0 și să treacă de primul tur, performanță ce nu a mai fost realizată de nicio echipă sălăjeană din 2018. Juniorii din Crasna, care evoluează în această ediție pentru clubul Inter Cizer, au avut un avans… Citeste mai mult […]

  2. […] Devenită, în premieră, campioana Sălajului la juniori A1 (Under 19), FK Kraszna a susținut în această săptămână meciul din primul tur eliminatoriu al fazei naționale, întâlnind, în deplasare, campioana județului Satu Mare – AFC Căpleni. Echipa pregătită de Florin Morar a avut o evoluție foarte bună, reușind să câștige cu scorul de 5 – 0 și să treacă de primul tur, performanță ce nu a mai fost realizată de nicio echipă sălăjeană din 2018. Juniorii din Crasna, care evoluează în această ediție pentru clubul Inter Cizer,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment